Glutenfria choklad bars utan nötter

glutenfria choked bars utan nötter

 Nu ska jag visa hur du gör glutenfria choklad bars utan nötter.
Detta är ett perfekt glutenfritt mellanmål som du kan ha hemma.
Bars är så dyra, speciellt glutenfria.
Så istället för att använda pengar på det kan du göra dessa superenkla och goda barsen och ha i kylskåpet och frysen tills du behöver dem.

ingredienser:

2 dl glutenfria havregryn
0,5 dl kakao
0,5 dl glutenfritt havremjöl
 (eller mixa havregryn tills det blir mjöl)
1 dl riven kokos
1 dl mandlar eller frön om du inte tål mandlar.
0,5 dl kokosolja
0,5 dl sirap eller honung


Du gör:

Blanda alla torra ingredienserna i en bunke.
Mixa sedan kokosoljan och sirapen i en skål och värm i mikron i intervaller tills den inte har några klumpar.
Häll över dem torra ingredienserna och börja blanda.
Ta fram en form (jag använde en brödform) och pressa ner den gryniga degen.
Sätt in i kylskåpet i några timmar.
Ta ut och skär i så stora bars du vill ha och slå in dem i aluminiumfolie om du vill.
Lägg in i kylskåpet eller frysen tills du vill äta dem.
FÄRDIG

Följ mig gärna på sociala medier<3

Pinterest: glutenfriabakbloggen 

Kommentarer