glutenfri citron och blåbärs havre |
Nu ska jag visa hur du gör denna jättegoda perfekta glutenfria frukosten.
Glutenfri ugnsbakad citron och blåbär havre.
Det är nyttigt och smakar precis som en blåbärsmuffins!!
Denna veckan kommer jag lägga ut ett frukostrecept om dagen.
Hoppas ni testar ut dem och skicka gärna bilder och vad ni tycker!
Jag har filmat en video som visar hur jag gör det och den finns på instagram!
Detta receptet blir för 1 person så det är en single serving
ingredienser:
1 dl glutenfria havregryn
2 msk glutenfritt vanilj proteinpulver
1 tsk bakpulver
1 dl mjölk (jag använde mandelmjölk)
1 msk honung
rivet citronskal
ca 1 dl blåbär
valfria toppings
Du gör:
Sätt ugnen på 200 grader, över och undervärme.
Blanda ihop alla ingredienserna i en ugnsfast form.
Sätt in i mitten av ugnen i ca. 20 minuter.
Ta på valfria toppings.
FÄRDIG
Följ mig gärna på sociala medier<3
instagram: @glutenfriabakbloggen
Facebook: glutenfriabakbloggen
Pinterest: glutenfriabakbloggen
Kommentarer
Skicka en kommentar