GLUTENFRI PANNKAKSFRUKTSALLAD

alt="glutenfri pannkaksfruktsallad"


Nu ska jag visa hur man gör glutenfri pannkaksfruksallad.

Detta är ett roligt sätt man kan testa att servera pannkakor om man vill testa något nytt och det är sjukt gott.
Du kan servera det med grädde eller sirap eller något annat du tycker om.

Jag rekommenderar att servera så snabbt som möjligt.
Den är godast precis när du har gjort den.
(Den ska hälsa inte sitta i kylskåpet)

ingredienser:


0,75 dl mjölk

Valfri frukt
Banan, jordgubbar, kiwi, apelsin, blåbär, granatäpple m.m.


Du gör:

Förbered pannkakorna precis som i receptet bara att du lägger till extra mjölk.
Det är lättare att göra små pannkakor om smeten är lite lösare.
Stek små pannkakor i en panna som är på låg/medium värme.
Om du har på för hög värme hinner du inte klicka ut alla pannkakor innan du måste vända dem.
Hacka sedan upp alla frukter och gör en vanlig fruktsallad.
Häll sedan i minipannkakorna och servera med än gång tillsammans med grädde.

FÄRDIG

instagram: @glutenfriabakbloggen
norsk? :@glutenfriebakebloggen

Kommentarer