HEJ!
Jag har valt att göra denna bloggen på norska också.
Jag har märkt att det är flera av mina läsare som kommer från Norge och eftersom jag kan norska och bor i Norge just nu tänkte jag underlätta för er genom att göra en glutenfri blogg på norska också.
Den svenska bloggen som ni är inne på just nu ska fortfarande vara kvar!
Men jag ska försöka att skriva recepten på den norska bloggen också.
Jag har tänkt mig att det ska vara samma inlägg på båda bloggarna och dem ser likadana ut men den ända skillnaden är just språket.
Än så länge har jag bara hunnit skriva ett inlägg på den norska bloggen och det är den glutenfria focaccian som är mitt mest populära inlägg.
Men det kommer också ett nytt recept för marängtårta/pavlova idag på båda bloggarna!
Eftersom jag aldrig har gått i norsk skola så är mitt skriftspråk inte det bästa, men jag tänker att detta är ett bra sätt att lära sig på.
Om det är några andra inlägg du gärna vill ha på norska också kan du kommentera här på bloggen eller skicka till mig på instagram.
Jag har också skapat en instagram för det norska kontot.
@glutenfriebakebloggen
Om det är så att du inte kan norska så kommer denna förändringen inte påverka dig så mycket.
Då kan du fortsätta att läsa denna bloggen och kanske följa mig på det svenska instagramkontot;)
@glutenfriabakbloggen
Kommentarer
Skicka en kommentar