GLUTENFRIA BROWNIE COOKIES


Nu ska jag visa hur man gör glutenfria brownie cookies.
Detta är Såå gott eftersom det är en blandning av de 2 bästa sakerna, choklad och cookies.
Jag kan äta hur många som helst.

Jag märker att jag har gjort många cookies i det senaste så jag ska försöka att göra något annat nästa vecka. Men dessa måste du bara testa och de är så lätta att ta med sig och bjuda på.


ingredienser:

225 g mörk glutenfri choklad
100 g smör
3,5 dl mjöl
3,5 dl socker
3 ägg
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
0,5 tsk bakpulver


Du gör:

Smält ihop choklad och smör i en kastrull på låg värme.
Vispa ihop ägg och socker tills det är fluffigt, ca. 5 minuter.
Häll ner chokladblandningen i äggen och vänd ihop.
Vänd sedan sist ner de torra ingredienserna tills blandat.
Häll smeten i en burk och lägg i frysen för minst 20 minuter.
Under denna tiden kan du sätta ugnen på 180 grader.
Ta sedan fram degen som nu blivit lite tjockare och skopa ut på en plåt.
Sätt sedan in degen i frysen igen tills nästa plåt.
Grädda i 10-12 minuter och ta sedan ut och låt svalna.
FÄRDIG


instagram: @glutenfriabakbloggen
MARTINE


Kommentarer