Detta är världens bästa glutenfria tips.
Många kakor eller tårtor man testar att göra glutenfria blir oftast torra.
Om det nu blir torrt så kan man alltid göra cake pops.
Då smular man tårtan eller kakan eller cupcaken tillsammans med frosting och gör cake pops.
Då blir den inte alls torr och exakt lika god.
Då slipper man slänga.
Det viktigaste med Cake pops är att du får en god smak.
Så du behöver inte använda frostingen som jag har skrivit om det inte "matchar" med smaken.
Tanken är att du ska få en konsistens som du kan rulla till bollar.
Om du har gjort en morotskaka som blev torr så rekommenderar jag att använda glasyrreceptet för morotskaka osv.
ingredienser:
Smulig tårta
(eller en bra tårta eller cupcake. t.ex. Glutenfria cupcakes)
Frosting (t.ex)
500 g florsocker
200g smör
2 tsk vaniljsocker
4 msk kaffe
1,5 msk kakao
Smält choklad
kokos eller annat man kan dekorera med
Du gör:
Smula tårtan, cupcaken eller kakan.
Ta i frosting eller smörkrämen och rör om.
Ta inte i för mycket, du ska kunna rulla dem.
Rulla dem till söta bollar och sätt i "pinnar" om du har.
Lägg dem i frysen i 20-30 minuter eller kylskåpet i en timme.
Under tiden kan du smälta choklad som du kan doppa dem i.
Ta ut dem och doppa dem i chokladen, dekorera.
Lägg i kylskåpet tills du serverar.
Följ mig gärna på sociala medier<3
instagram: @glutenfriabakbloggen
Facebook: glutenfriabakbloggen
Pinterest: glutenfriabakbloggen
MARTINE
Kommentarer
Skicka en kommentar