Inlägget innehåller annanslänkar
I detta inlägget ska jag visa det bästa receptet jag har och det är en glutenfri brownie.
Detta är ett av mina recept jag blir frågad mest.
Varje gång jag ska baka något så är det alltid någon som vill ha denna brownien så jag tycker verkligen att ni ska testa den.
Detta receptet är för en långpanna så den är väldigt stor. Men du kan testa att göra en mindre om du vill.
Vil du ha oppskriften på norsk?
Detta receptet blir en stor långpanna.
Jag har länkat till långpanna jag använder under receptet.
ingredienser:
500 g smör
9 dl socker
8 msk kakao
8 dl glutenfritt mjöl
1 msk vaniljsocker
7 ägg
300 g hackad choklad
Du gör:
Sätt ugnen på 180 grader.
Börja med att smälta smöret och sedan låta det svalna.
Rör ihop alla ingredienserna förutom smöret och chokladen.
Häll sedan sakta ner det smälta smöret så att det blir en smet med inga klumpar.
Häll sedan i hackad choklad och rör om lite.
Dumpa smeten i en form och sätt i ugnen i ca. 40 minuter.
Titta till den ibland eftersom alla ugnar är annorlunda.
Ta ut den och låt den svalna.
FÄRDIG
Produkter jag använder i receptet
Jag använder långpannan som är 42x29x4 i detta kitet: långpanna
instagram: @glutenfriabakbloggen
Norsk: @glutenfriebakebloggen
MARTINE
Kommentarer
Skicka en kommentar