GLUTENFRI OREOKAKA




Ingredienser:

1 paket Glutano Chokolade O's keks
40 g smör
200 g philadelphia 
2 dl florsocker
1 dl grädde
En påse ekströms chokladmousse
1,5 dl grädde

Du gör:

Krossa halva paketet med kex och blanda med smält smör.
Tryck ner det i en form som är i diameter 16 cm.
Sedan sätt in i kylskåpet i en timme.
Blanda philadelphia med florsocker.
Vispa grädden och  "vänd" ihop med den andra.
Krossa 2 kex och blanda i.
Sedan lägg på "smeten" på den som har varit i kylskåpet.
Sedan ställer du den i kylskåpet igen i en halv timme.
Gör chokladmoussen som det står på paketet.
Ta på den på kakan.
Krossa resten av kexen och strö över.
Tryck ner dom lite i kakan.
Ställ tillbaka i kylen.
När
 ni ska äta lägger du kakan över på ett kakfat.


Tips: blås med en hårfönare rundt formen så lossnar den fint utan att kakan går sönder!

Vispa grädde och täck kakan. Dekorera med chokladsås!





Martine!

Kommentarer